- Autor: Materi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (v suchém stavu) | 140 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 114 |
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle) | 120 |
Celer řapíkatý | 2 |
Cibule | 52 |
Česnek | 5 |
Olej olivový | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, olivový olej, petrželka
Energetická hodnota celkem: 3448 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1724 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 63, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 16.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Běžným způsobem připravíme bulgur. Mezitím zpěníme cibuli, česnek. Přidáme žampiony a kukuřici. Osolíme, opepříme a prohřejeme. Nakonec přidáme nat z petrželky a smícháme s odstátým bulgurem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.